7/4/09

7-0 e LIGA no PETO

Sabíase da nosa superioridade e había quinielas sobre o resultado (todas favorables), pero na realidade o agardado e retrasado partido do Infantil A contra o Estrada foi un paseo militar do equipo que dirixe Willy. O 7-0 final, e porque a 2ª parte o carrusel de cambios ralentizou a goleada, fala ben ao claro do poder do infantil A: intenso, dominador e moi efectivo. Tanto que o equipo visitante desde o minuto inicial soubo quen non levaría a vitoria, pois en tres ataques os do Deza xa se puxeron 2-0 con goles de Dani e Marco.
Levábanse xogados 15 minutos e só faltaba o máximo goleador da Escola de Fútbol para sumarse á festa. E como o fixo! A pesar da marcaxe tan estreita á que foi sometido polos dous centrais estradense, Adrián, "o matador", espetoulles 4 goles plenos de forza e calidade, que engadidos ao golazo de Edu na primeira parte redondearon o marcador.Despois deste contundente resultado, xa co 2º clasificado a 11 puntos e o goal average particular a favor, o Infantil A gaña a LIGA, quere acabar invicto e prepara a fase de ascenso na que, aínda sendo favoritos, non convirá confiarse.
Pola EFL, aliñación de gala: Kevin na portería; Iago II, Serxio, Guille e César en defensa; Edu ,Juanillo, Marco e Brais no medio campo; Adrián e Dani en ataque. Tamén saíron: Currás, Serginho, Jorge Vilas Suso e Vítor.