25/4/09

CAEU O NICRANIENSE

Empezamos a Champion Alevín con bo pé. 1-5 fóra pode ser un bo resultado, pero curto vendo a grande cantidade de ocasións desperdiciadas. Comenzamos, coma sempre, algo fríos, pero no ecuador da primeira parte xa fomos capaces de impoñer o noso altísimo ritmo. 1-0 de Dani Gómez a centro de Fer, 2-0 de Fernando cun tiro desde fóra e 3-0 ao descanso despois dunha xogada persoal de Manu. Na segunda parte partido máis aberto do que nos queriamos, pero onde non fomos capaces de resolver con gol moitas ocasións, provocado ás veces polas reducidas dimensións do seu campo. 4-0 Martín e 5-1 Cristian cando xa chegabábamos ao final. Bo resultado para a volta, pero non pensemos que é definitivo. O que si é motivo de orgullo é o noso traballo defensivo, intensísimo e con grande capacidade de anticipación.

NORABOA RAPACES por ser capaces de xogar tan ben a unha velocidade tan alta.